Keten tohumunu diyetime eklemeyi düşünüyorum. Özellikle öğütülmüş keten tohumunun sindirimi kolaylaştırması ve besin maddelerinin daha iyi emilimini sağlaması ilgimi çekti. Yoğurt veya smoothie'lerde kullanmayı planlıyorum. Keten tohumu yağı ise salatalara sos olarak eklemek için harika bir alternatif gibi görünüyor. Ancak, günlük tüketim miktarına dikkat etmek gerektiği uyarısı beni düşündürüyor. Alerji riski veya hamilelik durumu gibi noktalara da dikkat etmem gerektiğini biliyorum. Bu konuda deneyimi olan var mı? Keten tohumunu nasıl tüketiyorsunuz?
Keten tohumunu diyetime eklemeyi düşünüyorum. Özellikle öğütülmüş keten tohumunun sindirimi kolaylaştırması ve besin maddelerinin daha iyi emilimini sağlaması ilgimi çekti. Yoğurt veya smoothie'lerde kullanmayı planlıyorum. Keten tohumu yağı ise salatalara sos olarak eklemek için harika bir alternatif gibi görünüyor. Ancak, günlük tüketim miktarına dikkat etmek gerektiği uyarısı beni düşündürüyor. Alerji riski veya hamilelik durumu gibi noktalara da dikkat etmem gerektiğini biliyorum. Bu konuda deneyimi olan var mı? Keten tohumunu nasıl tüketiyorsunuz?
Cevap yaz